Diviziile Noastre

Mobilier pentru magazine

Magazinele aranjate inteligent aduc vânzări doar prin modul ȋn care sunt decorate. Noi creăm și producem mobilier pentru magazine capabil să atragă consumatorii ȋn magazin, le oferă o experienţă plăcută de cumpărare și ȋi convinge să devină clienţi loiali ai brandului tău.

Ȋntr-o piaţă competitivă, unde clienţii pot alege din sute de magazine ȋn același centru comercial, aspectul spune totul.  Designul curat, finisajele de calitate, culorile calde și alegerea inteligentă a iluminatului de interior vor ajuta clientul să asocieze la nivel subconștient produsele și brandul tău cu propriile sale aspiraţii către calitate și confort. Acest gen de mobilier pentru magazine îl realizează Metric.

Noi nu alegem mobilier de magazin din cataloage și ȋl trântim ȋn magazinul tău. Noi analizăm vizibilitatea brandului, aria de produse, propria ta personalitate ca antreprenor ȋnainte să ȋţi propunem designuri cu care să te identifici.

Designerii noștri petrec sute de ore ȋn centre comerciale, trăind experienţa concretă a cumpărăturilor pentru ca apoi să creeze designuri de mobilier pentru magazine care aduc frumuseţe și funcţionalitate imaginii tale de brand și confort deosebit pentru clienţii care ȋţi trec pragul.

Te invităm să treci ȋn revistă portofoliul de proiecte de mobilier pentru magazine pe care le-am definitivat, pentru a vedea cum originalitatea, creativitatea și inovaţia stau ȋn centrul a tot ceea ce facem. Nu ȋn ultimul rând, te invităm să fii parte din acest process: ȋmpreună vom crea modul ȋn care va arăta magazinul tău, vom redefine și reașeza brandul tău pe cel mai ȋnalt nivel de performanţă estetică.

Ultimele proiecte
Brise4

Mobilier de birou

Deutsche-bank2

Metric cunoaște esenţa acelor lucruri pe care un birou trebuie să le transmită ca spaţiu pentru cei ce lucrează ȋn el și pentru cei care ȋi trec pragul. Designul functional, imaginea de companie puternică și confortul angajaţilor tăi sunt principalele criterii pe care le respectăm atunci când ȋţi propunem mobilierul de birou de care ai nevoie.

Designul functional servește la acomodarea unui număr mare de oameni ȋntr-un spaţiu deseori restrâns. Fiecare metru pătrat ȋnchiriat ȋntr-o clădire de birouri trebuie folosit ȋn cel mai inteligent mod pentru a asigura fluiditatea proceselor de business. Puţini antreprenori se gândesc la elementul functional al modului ȋn care sunt realizate și aranjate birourile lor. De-a lungul anilor am dezvoltat concepte de mobilier de birou care asigură funcţionalitatea ȋn spaţiile de birouuri.

Imaginea de companie ȋncepe la recepţie și se redefinește la fiecare birou, sală de ședinţe sau spaţiu de trecere din sediul tău. Orice afacere dorește să transmită imaginea calităţii și stabilităţii către partenerii de afaceri dar și mesajul uman, de transparenţă, deschidere către consumatori și respect pentru comunitate. Acest lucru se poate face optim printr-un mobilier de birou ales inteligent.

Am văzut de prea multe ori sedii de clinici medicale ce arată ca niște bănci sau institutii publice care seamănă cu o secţie de poliţie. Alegerea mobilierului de birou nu e doar o chestiune de preţ și calitate. Mobilierul tău de birou trebuie să reflecte spiritul afacerii tale și viziunea ta de antreprenor.

Antreprenorii trebuie de asemenea să se gândească la angajaţii lor atunci când aleg mobilierul pentru birou. Oamenii tăi ȋși petrec mai bine de o treime din existenţă ȋn biroul pe care li-l pui la dispoziţie. De aceea biroul nu e doar un spaţiu de lucru ci și un spaţiu de viaţă.

La Metric Production ne pasă de bugetul tău, de mesajul brandului tău și de confortul angajaţilor tăi pentru care creăm mobilier de birou.

Portofoliu

Mobilier pentru spatii publice

Un centru de conferinţe, o instituţie publică, o terasă, un club sau un cinematograf – spaţiile publice se definesc ȋn multe moduri. Metric Production are experienţă ȋn crearea de designuri originale pentru toate tipurile de mobilier pentru spaţii publice. Oferim cele mai rezistente materiale, combinăm formele și culorile pentru experienţe memorabile pe care să le oferiţi vizitatorilor tuturor acestor locaţii.

Fiabilitatea și igiena sunt principalele calităţi pe care mobilierul dintr-un spaţiu public  trebuie să le asigure, iar produsele noastre servesc exigenţelor pentru locaţii cu traffic intens. Calitatea garantată și rezistenţa ȋn timp reprezintă adevărate mărci ale modului ȋn care realizăm proiectele de mobilare a spaţiilor publice.

Metric creează designul, pregătește comenzile, livrează și asamblează proiecte complexe de mobilier pentru spaţii publice pentru: clădiri publice, autorităţi locale și companii private care au nevoie să mobileze spaţii publice. Noi controlăm resursele de materiale, supervizăm producţia și livrarea și oferim cele mai competitive bugete ȋn raport cu rezultatul final. Dacă vă doriţi un spaţiu “viral” care să atragă și să impresioneze publicul, Metric Production este cel mai potrivit partener.

Toate proiectele
toyota1

Mobilier pentru hoteluri

Marshal3

Un proiect pentru mobilarea unui ȋntreg hotel este unul dintre cele mai complexe lucrări cu care se va ȋntâlni orice producător de mobilier. Mobilierul de hotel trebuie să respecte bugete stricte, să impresioneze prin design și finisaje, să ofere confort și durabilitate.

Noi putem susţine bugete și termene stricte pentru că procesăm volume mari de produse cu eficienţă maximă ȋn producţie și cu un sistem performant de control al calităţii.

Noi oferim designuri de mobilier hotelier care impresionează oaspeţii și personalizăm mobilierul de care aveţi nevoie bazându-ne pe trăsăturile arhitecturale ale clădirii și nu doar pe modelele disponibile ȋn cataloage.

Noi oferim confort și fiabilitate prin alegerea calităţii care garantează funcţionalitate ireproșabilă pe termen lung. Metric deţine cunoștinţele, experienţa și capacitatea tehnică de a vă utila cu mobilier de hotel de la A la Z ȋn cele mai competitive condiţii comerciale.

Proiectele noastre