Cine suntem?

Metric Production este lider in producţia de mobilier profesional (mobilier pentru magazine, birouri, spaţii publice și hoteluri și unul dintre cei mai competitivi producători de mobilier de profil din Europa Centrală și de Est.

O spunem cu mândrie, suntem una dintre cele mai de succes companii producătoare de mobilier de după Revoluţie, cu 22 de ani de experienţă neȋntreruptă și mii de clienţi și parteneri ȋn toată Europa. Metric Production s-a ȋnfiinţat ȋn 1994, a câștigat primul contract major ȋn 1995 și a ȋnceput exporturile pe piaţa europeană ȋn 2002.

Ȋn ultimii 20 de ani am investit permanent ȋn specialiști, tehnologie și echipamente de ultimă generaţie, dezvoltând două unităţi moderne de producţie de mobilier ȋn București. Am selectat cei mai buni furnizori de materiale din România și din Uniunea Europeană, iar din 2007 95% din producţia noastră este formată din comenzi de export. Suntem certificaţi ISO 9000 – 2001 și lucrăm după toate normativele europene ȋn domeniu.

Continuând tradiţia ȋn producţie de mobilier din România, am reușit să ne remarcăm atât intern dar mai ales ȋn afară prin standarde calitative ȋnalte, inovaţie și competitivitate, cunoștinţe tehnice și soluţii personalizate care ȋntrunesc exigenţele tuturor clienţilor noștri.

Există, de bună seamă, mii de producători de mobilier, mari și mici, la nivel European. Raţiunile pentru care merităm să ne alegeţi sunt respectul pe care ȋl purtăm clienţilor noștri, standardele profesionale după care ne ghidăm și pasiunea pentru ceea ce facem.  Creăm, producem și livrăm proiecte apreciate de către branduri de top din toată Europa. Ȋn Metric veţi găsi nu doar un furnizor de mobilier de primă mână ci și un partener de cursă lungă, prietenos, correct, loial.

Servicii.

Pasiunea noastra pentru perfectiune.

Metric urmează viziunea calităţii și oferă un parteneriat ȋn producţie și servicii de mobilier pe care clienţii din ȋntreaga Europă pot conta pe termen lung. Dincolo de avantajele tehnice pe care le punem la dispoziţie, suntem apreciaţi pentru serviciile noastre:

Servicii Complete
Servicii de mobilier cu un proces complet de creaţie și design ȋn studiouri dedicate conduse de ingineri și designeri cu experienţă.
Echipa Suport
Echipă de suport servicii mobilier pentru client de-a lungul proiectului: bugetele, termenele, condiţiile de calitate sunt respectate ȋntocmai, cu responsabilitate și professionalism.
Livrare si Montaj
Livrare și montaj pentru toate comenzile ȋn România, serviciu disponibil la comandă și pentru teritoriul UE.
Garantie
Garanţia lucrărilor și satisfacţia clientului ca principii de bază care ne-au ajutat de-a lungul timpului să construim o comunitate de parteneri loiali.

Cunoasteti Echipa.

Oamenii nostri calificati.

Oamenii sunt cei care stau la baza progresului și realizărilor noastre de peste două decenii. Metric Production, furnizor de mobilier profesional este o afacere de familie care a adunat profesioniști pricepuţi din industie, a instruit oameni tineri și a creat o echipă ce azi reprezintă definiţia muncii făcute cu responsabilitate, dar și cu pasiune și relaxare.

Avem azi 80 de angajaţi ȋn toate departamentele de mobilier profesional: producţie, tehnic, asigurarea calităţii, design,  vânzări și marketing, servicii post-vânzare. Metric este o companie cu o cultură organizaţională orientată spre respect reciproc și crearea de valoare. De aceea, de-a lungul anilor am investit ȋn oameni competenţi, profesioniști care duc renumele companiei mai departe.

Am pregătit personalul să lucreze cu cele mai noi echipamente industriale pentru mobilier profesional, soft-uri și design-uri ca să ne asigurăm că fiecare client găsește mereu ceva nou și atractiv ȋn ofertele noastre. Echipa Metric combină cunoștinţele maturităţii cu energia tinereţii. Oamenii noștri sunt mândri de munca lor, devotaţi să-și facă treaba mai bine ȋn fiecare zi. Creativitatea, dorinţa de a reuși, precum și abilitatea de duce proiectele la bun sfârșit  –  acestea sunt ingredientele poveștii noastre de succes in producţia de mobilier profesional.

Metric este, ȋntr-un cuvânt, o comunitate de prieteni dedicaţi creării de design-uri funcţionale și estetice care să aducă mai multă calitate și confort ȋn biroul tău, ȋn magazinul tău, ȋn casa ta, ȋn viaţa ta.

Ultimele Proiecte